Tisztelt érdeklődők, leendő brikettgyártók!

Nem érdemes minőségtelen brikettgéppel kockáztatni az üzleti vállalkozását. A komoly brikettértékesítési piacon a viszonteladók a jövőben, csak a minőségi brikettet vásárolják fel.Követelmény lesz a szerződésnél feltüntetni a brikettgép típusát, a gép gyártási évét garanciát a környezetvédelmi tanúsítványokat ,szükséges lesz a brikett akkreditált laboratórium által történő bevizsgálását tanúsító bizonyítvány is!! Sőt kiköthetik a gyártási folyamat bármely időpontban történő ellenőrzését!
Kezdetleges primitív gépekkel történő gyártás során a brikett szétesik és a beledarált ellenőrizetlen anyagok egészségileg és a környezetre károsak, valamint tönkreteszik a kandallók tűzterét. Már ezen a télen is nagyon sok káreset esett történt ebből kifolyólag!
Ezért a környezetvédelmi hivatalok és a Fogyasztóvédelem is figyelni fogja a rossz minőségű gépekkel és a szennyező anyagokból készült brikettek forgalmazását.

Tisztelt érdeklődők és leendő brikettgyártók !

FONTOS TUDNIVALÓK AZ OLASZ HIDRAULIKUS GÉPEKRŐL

A berendezés kompakt fémszerkezet.A - CEE követelményrendszerének megfelelő - elektromos vezérlőpanel és a kapcsolótábla a gép elejére kerültek, hogy a gép a különböző munkafázisokban könnyen kezelhető legyen. A gépágy magában foglalja az olajtartályt. A talapzatba motor, lámpa, filter, pumpa szelez, nyomásmérő, csövek és csatlakozók kerültek.A tömörítő és adagolószerkezetek a talapzatra épülnek és mágneses szelepes vezérlésűek. A satu hidraulikus vezérlésű. Az alap felső részére rögzített nagy hengertartály - a préselendő anyagok tárolására fel van szerelve szintjelző ablakkal az optikai szondával.Az alap belsejében található forgó adagolólapátokat a présfej vezérli, ezek táplálják a tömörítő szakaszt. A berendezés összeállításához olyan -tanúsítványokkal ellátott- alapanyagok kerültek felhasználásra, melyek a szerkezetet megbízhatóvá teszik, ezáltal egy olyan valós garanciát nyújtanak amelybe az összes szállító be van vonva a gyártónál, aki végzi a tervezést, a gyártást a minőség ellenőrzést és az asszisztenciát.

A brikettgyártás hasznos a gyártónak, mint biztos bevétel. Az emberek végre kezdik megismerni és mindinkább előnyben részesítik a (nedves) fával, vagy gázzal szemben. Ezen a télen olyan emberek is biobrikettet vásároltak, akik eddig fával tüzeltek. Praktikus, mert kisebb csomagolásban is elvihető, tiszta és magas a fűtőértéke, kellemes meleget ad.

Remélhető, hogy a banki hitelfelvétel, illetve a pályázatok sikeresebbek lesznek a jövőben, és nem kizárólag a napkollektor és a drága pelletgyártás népszerűsítésére helyezik a hangsúlyt az energia újrahasznosítás tekintetében.

Brikettgép a komoly gyártók és felhasználók véleménye szerint, vagy olasz vagy német gyártású kell legyen!! Nagyon fontos a brikett hasznossága szempontjából a présgép nyomóereje. Ha ez gyenge a brikett szétesik, fűtőértéke minimális lesz!!!. Az idei tél keménysége bebizonyította, hogy az emberek a fa hiány- (szállítási nehézségek havazás miatt, a nedves fa, nem beszélve a gázról) - problémák végett,  az emberek többségének ki kellett próbálni a briketteket különböző csomagolásban, viszont a vásárlásnál nagymértékben lerontotta a brikett hasznosságáról kialakított véleményt az, hogy igen sok gyártó primitív gépekkel rossz minőségű brikettet dobott a piacra, amelyek szétestek és nem megfelelő préselés következtében a fűtőértékük is majdnem a nullával volt egyenlő értékű volt. Sok ember csalódott lett, mert a rossz briketteket  igen drága áron mérték  a különböző gazdaboltokban. Egy jó minőségű gépnél ez nem fordulhat elő. Tehát ha valaki komolyan szeretné elkezdeni ezt a tevékenységet, jobb ha nem kísérletezik keleti, kínai vagy kókányolt magyar gépekkel, mert ilyenek által előállított brikettet jövőre senki nem fog megvenni!  Legfeljebb a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségeknek ad munkát.
Inkább pályázzon és vegye meg az erre a célra kifejlesztett tökéletes technikát. Vagy az olaszt, vagy a németet de az utóbbit nem ismerem, az olaszért pedig a már több éve olasz géppel dolgozó brikettgyártók is garanciát vállalnak a brikett minőségéért. Vissza is térnek az ügyfelek hozzájuk!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató