Darálók


 
 

Jelenleg a legkeresettebbek az olasz papírdarálók, zárt rendszerben dolgozik a gép (finomító, elszívó, présgép). A papír alapanyagokat kizárólag az olasz darálók képesek aprítani!

A darálógépek a legutóbbi újítás alapján a papír darálásánál rendelkeznek mágneses fémkiválasztó szerkezettel is! (gémkapcsok, spirálok, stb. kiemelésére.) Ára: 450 Euro

 

A daráló képes szinte bármilyen alapanyag hatékony darálására: kartonpapír, kötegelt papír, deszka, léc, raklap, műanyag és bármilyen erős fa alapúanygok darálására.

PLC vezérlés szabályozza az alapanyag betáplálását segítő hidraulikus működtetésű egységet, a zúzóhenger fordulatszámát, elakadás esetén automatikus visszaforgással akadályozza meg a leállást. Az elektromos vezérlőszekrény az összes felügyeleti és biztonsági egységet, valamint a PLC vezérlést tartalmazza.

M0 daráló műszaki adatok

Kapacitás: 30-110 kg/h
Garat: 700x350 mm
Rotor: 215x350 mm
Motor: 5,5 KW és 7,5 KW
Hidraulikus telj. 0,5 KW
Telepített telj. 6 KW
14 darab penge
Súly: 520 kg
Hangkibocsátás: 80-90dB

 

M1 daráló műszaki adatok

Feldolgozási kapacitás : 80-170 kg/h 8 (a feldolgozandó anyagtól függ)
Motorteljesítmény 9 KW
Hidraulikus telj. 0,75 KW
Telepített telj.9,2 KW
11 darab penge
Háromfázisú motor

 

5,5 KW-os ára:12.080 Euro                                                        Ára: 17.300 Euro

7,5 KW-os ára:?? Euro

 

M2-es daráló 27.000 Euro, telepített telj. 15 KW, 3 fáziusú elktromos motor 400V

A daráló egy kis kihordócsigával van ellátva az alapanyag gyűjtő tároló eltávolításra

 

A forgódob rotoron négyélű vidia vágószerszámok helyezkednek el-egyöntetű speciális acélból készült A PLC vezérlésű hidraulikus müködtetésű adagolórendszer szabályozza az alapanyag betáplálását .A vágószerszámok szükség esetén pillanatok alatt cserélhetők, mert csavarral kapcsolódnak a rotorhoz Az ellenkés ütésálló edzett acélból készült.
A közvetlen meghajtású öntöttvas aprító egység érzékelő karral van felszerelve.,hogy megelőzze a káros ütéseket  ha nem darálható anyag kerül a garatba. Ha a rotor elakad a PLC megváltoztatja a forgásirányt, hogy megszüntesse az elakadást.Ezt követően újra a darálási irányba állítja vissza a rotor forgását.Amennyiben az elakadás többször megismétlődik, a berendezés leáll és figyelmeztető jelzést ad !A betöltőnyílás csavarokkal rögzített, így leszerelhető.
Az  alsó gyűjtőtartály figyelőablaka biztonsági rendszerrel van ellátva , amely figyelőablak darálás közbeni kinyitása esetén azonnal leállítja a gépet!


Kartonpapír darálék

 

Papírkartonból készült brikettek

 

Az elkészült papír brikett (vegyes papír, újságpapír, csomagoló papír, könyvek, karton, stb...)

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató