Teljes rendszer

1. Alapanyag Daráló

2. Finomító berendezés

3. Elszívó, porleválasztó

4. Brikettáló gépHa kisüzemi brikettgyártásban (20-200 kg/óra) gondolkodik egyértelműen hidraulikus gépet kell választania. A legnagyobb hidraulikus és a legkisebb mechanikus gépek árai között óriási különbség van, ezért jobban megéri akár 2 hidraulikus gépet működtetni egymás mellett, mint beruházni egy mechanikus gépre.

Ne tévessze meg az érdeklődőket a Magyarországon is sok helyen elérhető csigás gépek olcsó ára. A brikettgyártásban jártas szakemberek egyöntetű véleménye alapján ezeknek a gépeknek a minősége, megbízhatósága nem felel meg a mai követelményeknek. Az esetek többségében az általuk előállított brikett nem piacképes.

A gépekhez megvásárolható a gyártáshoz szükséges kiegészítők teljes választéka

KIEGÉSZTŐK

A hidraulikus gépek olajhűtővel felszerelve akár 24 órás folyamatos üzemre is képesek. A PLC vezérlés segítségével optimalizálhatjuk a brikettálás folyamatát.
A berendezés összeállításához olyan, tanúsítványokkal ellátott, alapanyagok kerültek felhasználásra, amelyek a szerkezetet megbízhatóvá teszik, ezáltal egy olyan valós garanciát nyújtanak amelybe az összes alkatrész szállító be van vonva.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató